Huisreglement Topwellness prive sauna en wellness

 1. Huisreglement Topwellness prive sauna en wellness hangt uit in onze wellnessen en dienen gelezen te worden . dit wil dan ook zeggen dat u hiermee instemt.
 2. Een reservatie is maar bevestigd nadat u van ons bevestiging heeft ontvangen. Indien u niet komt opdagen zijn wij helaas genoodzaakt u een factuur te sturen van 50 EURO.
 3. Onze beide sauna’s zijn privé. Dit wilt zeggen dat mensen naakt kunnen rondlopen in alle comfort. Voelt u zich beter met badkleding? Dan ben je vanzelfsprekend ook hiermee welkom. Je mag & kan hier dus vrij je eigen keuze maken. Wij zijn wettelijk verplicht een bepaalde hoeveelheid chloor in ons water te doen. Het is mogelijk dat bepaalde badkleding hiervoor gevoelig is. Let dus op als je badkleding draagt en deze verkleurd is na een bezoek aan onze prive sauna & wellness. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor.
 4. Onze infrarood sauna heeft verschillende positieve effecten op verschillende aandoeningen. Doch kan het (te) lang gebruik maken van onze infra rood sauna gevaar voor verbranding van de huid veroorzaken. Vraag ons naar de ideale tijd voor uw huid, op deze manier is er geen enkele kans op verbranding.
 5. Wij zijn niet verantwoordelijk voor voorwerpen die verloren geraken.
 6. Reservaties voor beide privé wellnessen dienen te worden bevestigd. Dit doet u door op onze voorpagina van de website helemaal links bovenaan op de link bevestig reservatie te klikken. Daar dient u de gegevens in te vullen en deze bevestiging versturen naar ons. Daarna krijgt u van ons nog een bevestigingsmail waarin word bevestigd dat u reservering geboekt staat.
 7. Het is de bedoeling dat in onze privé wellnessen alles netjes te houden zodat andere klanten ook in een verzorgde wellness terecht komen en tevreden kunnen zijn van hun bezoek aan onze privé wellnessen. Topwellness dankt u hiervoor..
 8. Alle reservaties die bij ons gebeuren al zijnde per e-mail, telefonisch of online , worden door ons steeds beantwoord met een mail vanuit ons wellnesscenter. In deze mail word vermeld dat u boeking al dan niet in orde is .
 9. Gelieve 10 minuten voor tijd aan te komen, want u krijgt van ons steeds een rondleiding in onze privé wellness & sauna over hoe alles in zijn werking gaat. Daarbij vragen wij om toch even aandachtig te luisteren . Het is verboden om producten toe te voegen aan onze faciliteiten, het water van het zwembad of de jacuzzi’s en droge sauna, hamman, infrarood enz. Dit is ten strengste verboden .
 10. Wanneer u de sauna niet tijdig verlaat zodat wij daardoor de volgende klanten er niet kunnen in laten en ondertussen reinigen komt er voor u ook nog een kost bij van 10 euro.
 11. Om veiligheidsredenen is het bij ons zowel het het binnen als buitenzwembad te duiken.
 12. Huisdieren zijn niet toegestaan
 13. In beide unit’s is het enke toegestaan buiten te roken en als u ons dit vraagt krijgt u hiervoor van ons een asbak , binnen roken is dus strikt verboden.
 14. Kinderen dienen steeds onder toezicht van ouders of voogd te zijn zowel in de jacuzzi’s, zwembaden , turk stoombad , finse sauna en infrarood.
 15. verplicht te gebruiken van handdoek, infrarood of finse sauna zodat je zweet niet om de banken terrecht komt.
 16. Gelieve de rust van onze privé wellness te respecteren.