Prive sauna Unit 1

Prive Sauna Unit 1

Binnenzwembad

In onze prive sauna / prive wellness kan je gebruik maken van de volledige accomodatie van deze unit.

Ons binnenzwembad is voorzien van een jetstream: een tegenstroominstallatie waardoor je ‘ter plaatse’ kan zwemmen wat je het gevoel geeft van een groot binnenzwembad. De sfeerverlichting onder water verandert voortdurend en kan, indien je dit wenst, aangepast worden naar je wensen.

Lees meer: binnenzwembad

Buiten zwembad

Topwellness heeft een groot verwarmd buitenzwembad (28°C – 32°C) waar je kan ontspannen en genieten. Op het terras , omgeven door groen, waan je je in Brazilië terwijl je geniet van de zon en van een heerlijk drankje. Privacy gegarandeerd..

Lees meer: buiten zwembad

Droge sauna

De meest traditionele sauna is de droge sauna, of Finse sauna, met een lagere vochtigheidsgraad waardoor de warmte een sterker effect heeft op ons lichaam dan in een vochtige sauna. Een Finse sauna relaxeert, helpt ontgiften en heeft een opwekkende, pijnstillende en huidverjongende werking. Je kan eucaliptus naar keuze toevoegen, dat een verhelderende werking heeft, helpt je ook sneller van een verkoudheid af.

Na eens flink zweten in deze droge saunacabine voor 4 personen kan een frisse douche en een plons in het buitenzwembad het verhoogde zweetproces onderbreken om het nazweten te beperken..

Lees meer: droge sauna

Infrarood sauna

De infrarood sauna is een van de gemakkelijkste en meest efficiënte manieren om je snel weer goed in je vel te voelen. Gecombineerd met een verkwikkende badpartij of douche voel je je als herboren.

Een sauna met infrarood technologie zorgt niet alleen voor een verbeterde bloedsomloop, ook heel wat ziekten gerelateerd aan een drukke levensstijl of chronische aandoeningen (bv. vermoeidheidssyndroom) evolueren positief dankzij de infraroodcabine..

Lees meer: infrarood sauna

Sunshower

Bruinen terwijl je geniet

De Sunshower is een exclusief bruiningssysteem waarmee je kan bruinen terwijl je geniet van een heerlijke douche. Je geniet dus tegelijk van zonnewarmte en van verfrissend water.

Het is eveneens een goed alternatief voor de klassieke zonnebank.

Lees meer: sunshower

Buiten jacuzzi

In onze buiten jacuzzi geniet je bij 38°C van een zachte of een krachtige massage. Alle jets geven het gewenste genot naar ieders behoefte.

Er zijn 2 ligplaatsen of 4 zitplaatsen.
De sfeerverlichting onder water verandert voortdurend en kan, indien je dit wenst, aangepast worden naar je wensen.

Lees meer: buiten jacuzzi

Binnen jacuzzi

De ruime binnen jacuzzi beschikt over 7 zitplaatsen en heeft een constante temperatuur van 38°C.

De sfeerverlichting onder water verandert voortdurend en kan, indien je dit wenst, aangepast worden naar je wensen.

Lees meer: binnen jacuzzi

Hammam

Onze hammam (turks stoombad) staat voor u klaar en brengt u onder stoom!

Lees meer: hammam

Douche

Voor diegene die wensen kunnen zowel vooraf als achteraf gebruik maken van een heerlijke douche!