Huisreglement in onze privé wellness

Huisreglement in onze privé wellness

Hier bij willen wij even ons huisreglement toelichten van Topwellness prive sauna en  privé wellness :

*Kinderen dienen steeds onder toezicht van ouders of voogd te zijn zowel in de jacuzzi’s, zwembaden, turk stoombad, finse sauna en infrarood sauna.Zei mogen in geen enkel geval alleen gelaten worden in onze faciliteiten.

*Onze beide privé sauna’s zijn privé. Dit wilt zeggen dat mensen naakt kunnen rondlopen in alle comfort. Voelt u zich beter met badkleding? Dan ben je vanzelfsprekend ook hiermee welkom. Je mag & kan hier dus vrij je eigen keuze maken. Wij zijn wettelijk verplicht een bepaalde hoeveelheid chloor in ons water te doen. Het is mogelijk dat bepaalde badkleding hiervoor gevoelig is. Let dus op als je badkleding draagt en deze verkleurd is na een bezoek aan onze prive sauna & privé wellness. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor.

*Onze infrarood sauna heeft verschillende positieve effecten op verschillende aandoeningen. Doch kan het (te) lang gebruik maken van onze infra rood sauna gevaar voor verbranding van de huid veroorzaken. Vraag ons naar de ideale tijd voor uw huid, op deze manier is er geen enkele kans op verbranding.

*Wij zijn niet verantwoordelijk voor voorwerpen die verloren geraken in 1 van onze privé wellnessen.

*Reservaties voor beide privé wellnessen dienen te worden bevestigd. Dit doet u door op onze voorpagina van de website helemaal rechts bovenaan op de link bevestig reservatie te klikken. Daar dient u de gegevens in te vullen en af te ronden met een voorschot van €50 nadien wordt deze bevestiging verstuurt naar ons. Daarna krijgt u van ons nog een bevestigingsmail waarin word bevestigd dat u reservering geboekt staat.

*Het is de bedoeling dat in onze privé wellnessen alles netjes te houden zodat andere klanten ook in een verzorgde wellness terecht komen en tevreden kunnen zijn van hun bezoek aan onze privé wellnessen.

*Gelieve 10 minuten voor tijd aan te komen, want u krijgt van ons steeds een rondleiding in onze privé wellness & privé sauna over hoe alles in zijn werking gaat. Daarbij vragen wij om toch even aandachtig te luisteren . Het is verboden om producten toe te voegen aan onze faciliteiten, het water van het zwembad of de jacuzzi’s en droge sauna, hammam, infrarood enz. Dit is ten strengste verboden .

*Om veiligheidsredenen is het bij ons zowel het het binnen als buitenzwembad te duiken.

*Huisdieren zijn niet toegestaan

*In onze beide privé wellnessen is het enkel toegestaan buiten te roken en als u ons dit vraagt krijgt u hiervoor van ons een asbak, binnen roken is dus strikt verboden.

*Het is Verplicht een handdoek te gebruiken in infrarood of finse sauna zodat het zweet niet op de banken terrecht komt.

*Het dragen van badslippers is verplicht in onze Privé wellness omwille van de hygiëne

*Gelieve de rust van onze privé wellness en onze buren te respecteren a.u.b

*Het is ook ten strengste verboden van eigen drank of eten mee te brengen in onze privé wellness.Er is bij ons een menukaart aanwezig waarop u allerlei hapjes en of drank kan benuttigen voor , tijdens of na ons privé wellness.

Topwellness dankt u hiervoor.