Hygiëne in onze privé wellness

Hygiëne in onze privé wellness

Neem voor het betreden van de privé sauna of privé wellness een warme douche en was je haar en lichaam om zoveel mogelijk bacteriën van je af te wassen. Zo zorg je ervoor dat de kwaliteit van het water van onze zwembaden en jacuzzi’s gegarandeerd blijft.In onze privé sauna & wellness is het zowel toegestaan om naakt te komen of in badkledij. Wij zijn wel niet verantwoordelijk voor beschadiging van eigen badkledij.
Wanneer je in de sauna wilt, gebruik dan een grote handdoek waar ook je voeten op kunnen, zo kan je zweet niet rechtstreeks op de banken terecht komen.
Gebruik een andere handdoek om je mee af te drogen in onze privé sauna & wellness.Loop niet op blote voeten rond, maar draag propere badslippers dit is in onze privé wellness verplicht te dragen. De badlinnen en badslippers kunt u altijd zelf meenemen of zijn in onze privé sauna & wellness altijd ter beschikking. De prijzen van onze badlinnen zijn €3 per badjas , €1 per handdoek & €2.5 per badslipper (Deze mag na elke klant meegenomen worden naar huis). Elke privé sauna heeft daarbovenop ook nog verschillende filters die het water van de zwembaden en jacuzzi’s constant reinigen.
De privé wellness & privé sauna ruimtes worden elke keer, na elke klant, volledig gereinigd en ontsmet.