MALU WILZ Feel your beauty

MALU WILZ Feel your beauty

MALU WILZ Beauté creëert exclusieve skin care & make-up concepten die uitsluitend bestemd zijn voor schoonheidsrituelen. De kracht van waardevolle mineralen geven de speciale make-up collectie van Malu Wilz buitengewone eigenschappen. Dit maakt dat u deze make-up als bijzonder licht ervaart maar ook dat deze langer houdbaar blijft.
Heeft u een gevoelige huid, dan zijn de speciale stoffen in deze make-up bijzonder geschikt: ze beschermen, verzorgen en verwennen uw huid en geven haar een gelijkmatige, stralende teint.Omdat er geen geparfumeerde stoffen aan zijn toegevoegd zijn de ‘Just Minerals’ producten voor ieder huidtype geschikt.
Wilt u een perfecte make-up en genieten van een onvergelijkbaar draagcomfort? Dan adviseer ik u voortaan de make-up producten van Malu Wilz te gebruiken, zodat u er altijd natuurlijk stralend uitziet.Ook in onze Privé wellness bieden we verzorgingsprogramma’s voor ieder huidtype , elke leeftijd & topkwaliteit aan een betaalbare prijs.Zo bieden wij een dag , avond of bruidsmake-up aan.Dit kan ook indien gewenst in combinatie met ons kapsalon voor een complete nieuwe look.

Zo ziet u er zeker stralend uit op uw trouwdag , op het feestje van uw communicant of als uw een avondje uit gaat !