Onze rituelen

Onze rituelen

Wilt u eens geen privé wellness maar uzelf wel eens verwennen dan hebben wij voor u eeuwenoude rituelen voor zowel mannen als vrouwen.

een paar voorbeelden:

*Lulur dit eeuwenoude ritueel is voor Indonesische prinsessen als toekomstige bruid.Voor ontspanning en zuivering.

Hierin zit een lichaamspeeling met olie uit india en zoutkristtallen + Lichaamspakking met lotusbloem + Lichaamsmassage uit india met sesam + Gelaatsverzorging ‘Sabah’+ Hand & armmassage.

*Papa & Petit Sportif een geprivilegieerd moment voor vader en zoon samen tijdens de verzorgingen.

Hierin zit een warme ontspannende rugpakking gevolgd door een ontspannende rugmassage.Een verkwikkende sportieve massage van de benen en een ontspannende Indische massage van het gezicht, nek en hoofd die dagelijks wordt toegepast bij vader en zoon in Indië. De zoon beleeft een leuk en uniek moment met de papa , een moment tussen ”mannen”.

*Reine & Petite Princesse Magisch privémoment tussen moeder en dochter.Een droom die werkelijkheid wordt om samen met mama een uniek moment te beleven in een ”echt schoonheidsinstituut” .

Hierin zit een ontspannende voetbad op basis van bloemen, nadien volgt de ontspanning dankzij een rugpakking en rugmassage in duo , een magische gezichtverzorging met masker en een beetje lipgloss of lippenstift als afwerking, een droommoment van elk meisje.

Zo hebben we nog meerdere van deze leuke rituelen.Hebt u graag meer info over onze rituelen dit vindt u terug bij onze tarieven.

Al deze rituelen kunnen eventueel ook met privé sauna genomen worden.